E2r

Sådan at sy et stof vindue skygge

Windows er stor i ethvert hus

Windows er stor i ethvert hus - de tilføjer charme og karakter i ethvert rum, og lad naturlig belysning til at flyde igennem. Men du vil også have dit privatliv og også at tilføje nogle skygger til dit værelse, når du ikke ønsker for meget lys, så har vindue shading er en endnu større måde sprucing dine vinduer. Fabric er et godt valg, især hvis du ønsker at gøre et vindue skygge selv. De mønstre, teksturer og materialer at vælge imellem er uendelige, og du vil være i stand til at tilpasse det til en særlig specifikation til at passe dine vinduer uanset hvilken størrelse og facon. Desuden kan du altid se nogle mønstre over nettet, eller gøre nogle af dine egne. Det er nemt, og det tager lidt indsats og energi.

Hvis du ønsker at sy dit eget stof vindue skygge, blot følge disse enkle trin:

Sådan at sy et stof vindue skygge. I piller ud stof og draperier paneler.
Sådan at sy et stof vindue skygge. I piller ud stof og draperier paneler.
  • Første ting, du bliver nødt til at gøre, er at måle dine vinduer. Når du får vinduet målingerne, vil dette være din guide i at købe stof og draperi paneler. Få stof og draperi panel, der har til tillæg over vinduets størrelse. For eksempel, hvis højden af vinduet er 40 inches derefter længden bør der være en tolerance på mindst 10 inches. Bredden skal have en godtgørelse på mindst 4 inches.
  • I piller ud stof og draperier paneler, skal du vælge materiale, der er let at vaske og en, vil dine behov. Hvis du kan lide mere sollys end skygge, og vælg derefter let materiale som bomuld og lyse farver som hvid, tan, beige og fløde, vil dette slå lys, men stadig lysere op i lokalet. Hvis du ønsker mere skygge, og derefter vælge den tungere materiale som fløjl.
  • Begynd at sy kanter af gardiner. Har hemlines ved at folde 2 inches på alle sider, og derefter sy dem.
  • Næste er at gøre et hus, hvor du vil indsætte gardinstang. Mål din gardinstang at sikre, at du har nok plads til gardinstang. Bare fold stoffet, hvor du bliver nødt til at sy den. Normalt fire inches ville være nok for huset. Markér stoffet og begynd at sy.
  • På dette tidspunkt har du allerede en funktionel gardin skygge. Du kan tilføje nogle udsmykning af syning folder til at tilføje nogle design til dit gardin. Alt du skal gøre er at markere den del, hvor du ønsker folderne at være og sy dem.
  • Du kan også få dekorative snor til at binde skygge gardiner med.
  • Hvis du ønsker at tilføje nogle gejst til dine gardiner nuancer, kan du også installere nogle snaps, hvor du vil sætte en gardinstang. Planlæg hvor mange du gerne vil stille, så du kan rummet dem i overensstemmelse hermed. Sy i snaps.
  • Hvis du ønsker det, kan dit vindue skygge være en dekorativ erklæring og tilføjelse til ethvert rum. Vælg lyse farver til at gøre rummet livligere. Men hvis du allerede har alt for mange indretning i rummet, skal du vælge noget subtile eller enkle og klassiske til at supplere den allerede eksisterende design.