E2r

Sådan behandling og pleje af udendørs træ

Dit udvendige træ er kun så god som du holder af det

Dit udvendige træ er kun så god som du holder af det. Det kan til tider være meget krævende, hvis man ikke er omhyggelig med at vedligeholde det og give det den pleje, den fortjener. Exterior træ er en mere speciel type, da det er den træsort, der påvirker dit hjem udseende. Her er hvordan man passer det udsatte træ, der er udenfor.

Sådan behandling og pleje af udendørs træ. Vurdere skaderne, hvis nogen.
Sådan behandling og pleje af udendørs træ. Vurdere skaderne, hvis nogen.
  1. Vurdere skaderne, hvis nogen. Den første ting du skal gøre i omsorgen for din udendørs træ er at gøre en intensiv okulær inspektion af hele området er dækket af din udendørs træ. Denne måde, vil du være i stand til at kontrollere, om der allerede er nogle skader eller verserende skader i dit træ. Dette bør være en topprioritet for dig.
  2. De umiddelbare skader først. Få et tætningsmiddel eller i det mindste sørge for, at den beskadigede del bliver behandlet, før det spreder ud at skade dets umiddelbare nærhed. Dette er det vigtigste skridt, hvis du er ny til hele idéen med at pleje din udendørs træ.
  3. Et beskyttende lag kan være en god mulighed. Lær af fejlene fra tidligere skader. Hvis du kan få dig en god træ beskyttende lag, som du kan ansøge regelmæssigt for finjustering din udendørs træ, så det er en meget klog beslutning og investering. Mangen en boligejer har været forskånet for unødig skade med denne meget simple handling for at få en god beskyttende lag.
  4. Hold dem tørre så meget som muligt. Dette kan være vanskeligt i lyset af storme og hvad ikke, men du skal holde dit ydre træ tørt undtagen når usædvanlige omstændigheder dikterer, at det bliver vådt.
  5. Tilføj en tagrende. Fugt kan skade udvendige træ hurtigere end termitter kan. Så hvis du kan tilføje en tagrende og hjælpe kanal off alle de overskydende vand på dit ydre hinde, så gør det. En tagrenden vil bidrage til at tjene som en beskyttende barriere for kanten af udendørs træ.
  6. Fjern hule områder. Huller i træet vil være en god yngleplads for termitter. Så hvis du kan holde det så solidt som muligt, så vil det give dig mindre hovedpine.
  7. Udskift og tilføje flere forebyggende foranstaltninger, hvis det er nødvendigt. Sommetider alle dine bedste sparetip indsats vil ikke være nok. Sørg for at du har en masse af forebyggende foranstaltninger og på samme tid, de udskiftninger gøre, hvis du virkelig nødt til at.

Lad ikke din udvendige træ nag til dig unødigt med et hæsligt udseende. Vær meget opmærksom med den form for udendørs træ, du køber, og hvis du kan, registrere, hvor længe et bestemt mærke holder, før du har brug for en erstatning. På denne måde kan du overveje at prøve et bedre brand eller i det mindste, kender begrænsningerne i den nuværende udvendige træ, du bruger.