E2r

Sådan beslutter at bruge et hjem sprinklersystem

Et hjem sprinkleranlæg er et vigtigt redskab i de fleste hjem

Et hjem sprinkleranlæg er et vigtigt redskab i de fleste hjem. Sprinkleranlægget kan redde dit liv såvel som dit hjem i tilfælde af brand. Det kan omgående advare dig om en forestående ild, da systemet er udløst af varme.

Brand sprinklersystem brug et vandforsyningssystem med nok tryk til at distribuere vand til sprinkleren s rørsystem. Det har været brugt i Europa siden slutningen af 1800'erne og var overvejende benyttes i fabrikker, hvor brande er mere tilbøjelige til at forekomme. Nye bygningsreglementer har krævet sprinkleranlæg være installeret i alle high-rise og underjordisk bygninger. I nogle stater er det et krav til alle nye boliger, der vil blive bygget. Tag et kig på nedenstående tips til at hjælpe dig med at beslutte om at installere et hjem sprinkleranlæg.

Sådan beslutter at bruge et hjem sprinklersystem. Et hjem sprinklersystem er en billig og omkostningseffektiv værktøj til at hjælpe dig med at spare mere i tingskader.
Sådan beslutter at bruge et hjem sprinklersystem. Et hjem sprinklersystem er en billig og omkostningseffektiv værktøj til at hjælpe dig med at spare mere i tingskader.
  1. Hvis du er ved at opbygge et nyt hjem i Californien, har staten bygningsreglementet blevet ændret, og et hjem sprinklersystem er nu et krav til alle nye et og to etagers rækkehuse og boliger blive bygget i staten begynder januar 2011.
  2. Dit forsikringsselskab kan kræve, at du har et hjem sprinklersystem installeret som en sikkerhedsforanstaltning for potentielt enorme ejendom tab.
  3. Vid, at et hjem sprinklersystem pludselig kan gå ud på grund af for høj varme og kan bringe om nogle skader på apparater og møbler. Det er meget sjældent, at et hjem sprinklersystem vil funktionsfejl, men det kan ske.
  4. Vid, at et velfungerende hjem sprinkleranlæg, sammen med en røgalarm kan redde dit liv og forebygge massive tingskade, især når du bor i et område med smalle gader, som vil være vanskeligt for brandbiler til at nå det samme.
  5. Et hjem sprinklersystem er en billig og omkostningseffektiv værktøj til at hjælpe dig med at spare mere i tingskader. Tingskade kan være ti gange mere uden et hjem sprinkler system installeret. Installation af et hjem sprinklersystem koste næsten det samme som at installere et nyt tæppe.
  6. Tag et kig på de forskellige hjem sprinkleranlæg og se på forbrugernes vurderinger. Få mere information hos din lokale brandvæsen og tjek de fordele og ulemper ved at have et hjem sprinkler installeret. Kig efter det bedste system, der passer til dit hus.
  7. Få henvisninger fra brandvæsenet om de bedste leverandører af hjemme sprinkleranlæg. Hvis det er muligt, kan du besøge deres kontor og bede om en demonstration.
  8. Et hjem sprinkleranlæg er den eneste aktive brandsikringssystemet rundt. Det fungerer automatisk og kan slukke brande, før det kan forårsage mindre skade. Du kan være i stand til at reducere brandskader så højt som halvfems procent, når du har et hjem sprinklersystem installeret. Den reagerer omgående at standse ilden, før du har en chance for at ringe til brandvæsenet.
  9. Nye hjem sprinkler-systemer er designet til at passe til boligindretning. Der er specialdesignede sprinkler hoveder, der kan blande med de fleste vægge og lofter. De kan installeres i udsparinger og har en hætte til at dække sprinkler hoved. Hætten vil automatisk falde fra, når systemet er aktiveret. Disse caps kommer i mange farver til at blande med din væg og loft maling.

Overvej alle de bedste muligheder for at have et hjem sprinkleranlæg installeret. Deres prioritet er at redde din og din families liv først. Og du bør sørge for, at du har den bedste og mest effektive brandbekæmpelse mekanisme i dit hjem.