E2r

Sådan bruges en gasless MIG svejser

En gasless MIG (Metal Inert Gas) svejser er et alternativ til standard svejseren. Denne gasless svejser er mere effektivt at bruge og mere overkommelige. Det kan tage et stykke tid, før man vænner sig til svejsning med et gasless svejser, men med en lille smule øvelse, vil du være i stand til at gøre rent svejseopgaver. Du kan købe en gasless MIG svejser fra din lokale isenkræmmer. Her er flere tips, som du kan bruge, når du arbejder med en gasless MIG svejser.

  • Læs producentens manual. Den første ting, du skal gøre, er at læse producentens manual for gasless MIG svejser. Dette vil hjælpe dig fortrolig med de dele af værktøjet, og hvordan man bruger det ordentligt. En anden vigtig ting, du skal gøre er at læse sikkerhedsforanstaltningerne, før du begynder at håndtere det udstyr for at undgå ulykker, mens du arbejder.
  • Forbered gasless MIG svejser. Den gasless MIG svejser føder en ledning gennem en komponent og producerer varme på samme tid, så du kan svejse. Du er nødt til at sørge for, at spolen af tråd inde i gas svejser er spundet lige højre eller andet, du kan have problemer med svejsning. Det bør ikke spundet for stramt eller for løs.
  • Spænd til elementet. Det næste skridt er at klemme den gasless MIG svejser til det element, som du vil svejse. Løsn klemmen, placer den på elementet og derefter spænde klemmen. Kontrollere, om klemmen er godt på plads.
  • Øv svejsning. Hvis det er første gang, at du bruger en gasless MIG svejser, er det bedst at øve på metalskrot først, før du begynder at svejse de elementer, du vil vedhæfte sammen. Vælge den rette spænding på udstyret. Bær beskyttelsesudstyr, før du starter. Brug beskyttende svejsning maske og arbejdshandsker for din beskyttelse.
  • Ved hjælp af gasless MIG svejseren. For at starte, skal du trykke på aftrækkeren omhyggeligt. Tråden vil indgå på det værktøj, når du gør dette. Du vil bemærke, at når tråden kommer tæt på det element, du ønsker at svejse, vil der være en udsendte lys. Det er den el, der giver dig mulighed for at svejse elementer sammen. Overhold som metallet smelter. Når du er tilfreds med det smeltede producerede metal, fjerne fingeren fra aftrækkeren og flytte svejseren væk.
  • Undersøg dit arbejde. Efter din første retssag, inspicere dit arbejde for at se, om du har svejset delene sammen godt. De metalkugler, der blev produceret fra svejseren skal være glat. Med lidt øvelse, vil du få bedre på med et gasless MIG svejser.

Det er de trin

Sådan bruges en gasless MIG svejser. Læs producentens manual.
Sådan bruges en gasless MIG svejser. Læs producentens manual.

Det er de trin, du kan følge i bruge en gasless MIG svejser. Hvis du har problemer med den smeltede tråd kommer ud af svejser, kan du justere spændingen indstillinger for svejseren at se, hvad der fungerer bedst. Eksperiment først på et stykke af skrot, så du kan få ud af at bruge det den rigtige måde.