E2r

Sådan fastgøres vandrette prop ventilen til en vask

Renovering et hus eller flytte ind i et nyt sted er ikke en let opgave

Renovering et hus eller flytte ind i et nyt sted er ikke en let opgave. Du er nødt til at ansætte nogle arbejdere til at gøre huset rent, male væggene og udskifte møbler og inventar. Et af de vigtigste rum i huset er badeværelset. Det er vigtigt, at alle inventar i badeværelset er i god stand, så du kan få mest ud af dit badeværelse oplevelse.

Sådan fastgøres vandrette prop ventilen til en vask. Lokalisere proppen ventilen.
Sådan fastgøres vandrette prop ventilen til en vask. Lokalisere proppen ventilen.

Hvis du renovere dit badeværelse eller installere et nyt badeværelse vask, kan du gøre det nemt. Et af trinene i at installere et badeværelse sink tillægger den vandrette prop ventil. Den vandrette prop ventil er den enhed, der anvendes til at stoppe det vand, i at dræne. Mekanismen består af en kugle, der stopper vandstrømmen, når armen af proppen bevæges.

Her er de enkle trin til, hvordan du kan vedhæfte en vandret prop ventil til vasken:

  1. Lokalisere proppen ventilen. Den første ting, du skal gøre, er at finde proppen ventilen på vasken sæt. Proppen Ventilen har et håndtag og en kugle knyttet til den. Du kan se vejledningen til den indstillede sink hvis du ikke er klar over, hvad den vandrette prop ventil ser ud.
  2. Påfør fugemasse til prop ventil. Når du allerede har den vandrette prop ventil, den næste ting, du skal gøre er at bruge en fugemasse og anvende det til den vandrette prop ventilkonstruktionen. Fugemassen skal fungere som et smøremiddel for proppen, så du kan betjene håndtaget, og så proppen kan bevæge sig jævnt, når du bruger den. Bortset fra som et smøremiddel, er forseglingsmidlet også til at forebygge sink rør i at have lækager. Får røret af vasken og fjern gummipakningen fra røret. Gummipakningen er cirkelformet gummi fastgjort til røret. Sæt noget fugemasse på det sted, hvor gummipakningen glider. Udskift gummipakningen og tilføje mere fugemasse.
  3. Sæt stemplet til prop ventil. Efter at have sat tætningsmiddel på røret eller proppen ventilkonstruktionen, er den næste ting at gøre for at fastgøre stemplet. Sæt det gennem hullet på sinken og lokalisere, hvor stemplet går igennem under vasken. Får stangen af proppen og anvende fugemasse på den. Igen vil dette hjælpe med at forhindre proppen i at sidde fast og vil også forhindre lækager på vasken. Bagefter lægger stangen til hullet på afløbet og skru den med ringen på stangen.
  4. Test stangen. Efter at skrue den på plads, flytte stangen op og ned for at se, om det glider glat. Hvis du har svært ved at flytte stangen, skru den igen fra samling og tilføje mere fugemasse.

Det er de trin til, hvordan du kan vedhæfte en vandret prop ventil til en vask. Nu hvor du ved hvordan du gør dette, vil du nemt kunne reparere din vask, når der er utætheder og problemer med proppen.