E2r

Sådan fjerne organiske pletter fra svømmebassiner

Har du nogensinde spekulerer på, hvor den grønne misfarvning fundet på den ydre overflade af din poolens gulve stammer? For dem, der ejer puljer, kan det være til nogen gene at slippe af med disse pletter specielt til overflader, der ikke er blevet rengjorte eller skrubbes i perioder. Rodet pletter du finder på din poolens gulve og vægge kommer fra affald af bakterier og alger forbindelser, kemisk reageret med bassinvandet. Dette er grunden til pools med behandlet vand opnå sådanne mærker. Da disse pletter er mest sandsynligt økologisk, er der måder at gå om behandling af bassinvandet og fjernelse af sådanne til at lette dine bekymringer på at investere i dyrere rengøringsudstyr og teknologi. Bare ved at følge disse trin, kan du finde ud af, hvordan man kan slippe af med disse uønskede pool eyesores!

Sådan fjerne organiske pletter fra svømmebassiner. Diagnosticere de følsomme områder af din pool.
Sådan fjerne organiske pletter fra svømmebassiner. Diagnosticere de følsomme områder af din pool.
  • Ligesom andre vedligeholdelsesprocedurer, bliver du nødt til at forberede følgende rengøring af værktøj før du arbejder på alt, naturlige rust. Til denne aktivitet skal du klor behandling og en pålidelig pletfjerning produkt med dens matchende applikator, såsom en fuldgod skrubber.
  • Diagnosticere de følsomme områder af din pool. Før vi går videre til Nitty Gritty af pool skrubbe, skal du have et overblik over din pool udvendige sundhed. Det er, hvis din pool ikke er blevet tømt, bliver du nødt til at skylle alt det vand ud for at undersøge de pletter efterladt. På dette tidspunkt, kan du begynde at afgøre, hvilke pletter er resultatet af naturlige årsager, og som er metallic. Brug farver til at fortælle mellem en naturligt forekommende plet fra de andre. Hvis mærket er grønnere i misfarvning, vil det højst sandsynligt være fra blade eller andre stoffer udløst af vinden. Men hvis pletterne synes at være blandet med spor af en rust-lignende farvning, læring hen imod en mørk rød eller brun kan det foreslås, at metal faktisk var involveret i dens dannelse proces.
  • Uanset en naturligt forekommende eller metallisk produceret misfarvning, din pool skal behandles. Simpelthen at fjerne pletter vil kun resultere i en kort periode renlighed og vil sandsynligvis dobbelt i kraft af ikke at behandle sådan. Tag din klor behandling og begynde at hælde stigende mængder klor til nerverne og chokere din pool. Mængden af klor vil variere den type pool, du har. For puljer bygget i jorden, en god 13 to £ 15 anbefales mens de bygger over jorden, ville en anslået 8 to 10 £ tjene sit formål. Årsagen til nedslående din pool så at sige er at generere observerbare og hurtigere resultater, eftersom en begrænset mængde tid. Vær sikker på at hælde i mindst fire gange den normale beløb for at se pletten miste sin farve over et par dage.

For at fremskynde processen

At fremskynde processen, kan du krat området af pletten til at løsne op sine partikler og fortsætte med at gøre sådan mindst en gang om dagen, indtil forventninger er opfyldt. Det er bedst at observere, hvorvidt den metode, du bruger, virker, og hvis det ikke er, kan du prøve at øge mængden af klor eller bruge en stærkere behandling. For pletter i svært tilgængelige områder, bliver du nødt til at fjerne dem ved at indtaste vandet selv. Tag din scrubber og give det en blid kort krat. Resultaterne vil variere fra behandling produkt og omstændighederne i din pool. Imidlertid bør rimelig ændring forventes inden for 3 til 4 dage.