E2r

Sådan fjerne stempel pad blæk fra gulvtæppet

Et frimærke pad blækklat er en af de mest genstridige pletter at fjerne

Et frimærke pad blækklat er en af de mest genstridige pletter at fjerne. Med en smule tålmodighed og indsats, det kan gøres. Du er nødt til at arbejde hurtigt og forsøge at fjerne blækket så hurtigt som muligt, så det bliver lettere at fjerne. Blæk pletter på gulvtæppet kan gøre det ser snavset. Ved rengøring, skal du kende den rigtige måde at gøre det eller andet, du kan beskadige tæppe eller sprede blækket til andre områder af tæppet. Følg de trin, der er fastsat nedenfor for at lære, hvordan du gør dette.

Sådan fjerne stempel pad blæk fra gulvtæppet. Test et lille område.
Sådan fjerne stempel pad blæk fra gulvtæppet. Test et lille område.
  • Dup blækklat. Når der er frisk stempel pad blæk på dit tæppe, få nogle papirservietter eller en absorberende håndklæde. Dup pletten så blækket kan optages på papirservietter. Lægge pres på de farvede område for blækket at overføre. Gør dette indtil du ikke længere kan få blæk fra gulvtæppet.
  • Test et lille område. Rengøring løsning, som du vil bruge, er alkohol. Før du arbejder på pletten, skal du teste et lille område først at sikre, at alkoholen ikke vil beskadige tæppet.
  • Rengør blækklat. Få en absorberende klud og fugte det med alkohol. Brug klud til skamplet farvede område. Vær forsigtig, når du gør dette. Sørg for, at blækket pletten ikke spreder sig til de andre områder af tæppet. Tryk kluden med alkohol på de farvede område, så du kan få så meget blæk, som du kan. Når farven er overført til kluden, skyl det ud med vand. Hvis der stadig er en plet på dit tæppe, skal du gentage processen, indtil du slippe af med alle pletten.
  • Tæppe pletfjerner. Du kan opleve, at der stadig er noget blæk tilbage på gulvtæppet, efter at du har forsøgt at fjerne det med alkohol. Hvis dette sker, kan du ønsker at bruge tæppe pletfjerner i stedet. Du kan købe dette fra butikkerne. Læs og følg instruktionerne på flasken, før du bruger. Dette kan være din bedste løsning for det blæk, der ikke bliver fjernet med blotting.
  • Skyl med vand. Når du har fjernet alle de blækklat, skylles området med koldt vand. Dette vil slippe af med de kemikalier på gulvtæppet.
  • Tør gulvtæppet. Du kan tørre tæppet ved at duppe den våde område med nogle papirhåndklæder eller en absorberende håndklæde. En anden mulighed for at gøre tørringsprocessen lettere at bruge et vakuum. Dette vil helt sikkert levendegøre tørringsprocessen.

Følg disse instruktioner for at slippe af stempelpude blæk pletter fra dit tæppe. Hvis du arbejder på et dyrt eller antikke tæppe, kan det være bedst at søge hjælp fra en professionel, så der er mindre risiko for at beskadige tæppet. For at forhindre dette i at ske, undgå at bruge blæk og andre stoffer, som kan plette dit tæppe nær området. Hvis du arbejder på noget, der kan plette dit tæppe, fastsætte nogle plastik plader til at beskytte tæppet.