E2r

Sådan fjerner flagermus fra kviste

Til visse personer, kan flagermus være ganske skræmmende

Til visse personer, kan flagermus være ganske skræmmende. For andre, er de gener, der skal shooed væk den anden de bliver opdaget. Og så er der mennesker, der er ligeglade med flagermus og føles som, at så længe de ikke bliver fysisk generet af disse væsner, er de ikke værd at slippe af med. Dog vil selv det tredje eksempel være dybt bekymret for at se en rede af flagermus bogstaveligt hængende i deres loftsrum. Desværre er dette en tendens til at ske nok, at det faktisk er en normal begivenhed, når det kommer til de fleste husholdninger, på grund af de huse, der har små åbninger, som flagermus kan klemme sig igennem og i sidste ende gøre et hjem i sin mørkeste fordybninger, som er i de fleste tilfælde, loftet. Dette kan være ganske generende. Selv hvis disse flagermus er ikke ligefrem ondt nogen, kan den omstændighed, at de deler et hjem med dig og din familie være meget foruroligende, til det punkt, hvor dine familiemedlemmer vil blive alt for bange til at besøge loftet på frygt for flagermus, der hænge fra loftet loftet.

Sandheden skal frem-der er masser af måder, som du kan fjerne disse irriterende flagermus fra loftet, men de alle kræver en smule arbejde. En måde involverer at skyde dem med en luft-pistol, som vil arbejde i et omfang, men er bare alt for meget arbejde (og for grusom). Denne artikel indeholder en fuld bevis måde at slippe af med disse modbydelige flagermus for god uden at skade dem. Her er nogle trin, du kan følge fjerne flagermus i dit loft:

  • Køb en flagermus hus og kigge efter det bedste sted at montere den på. Dette trin kræver, at du finde og købe et bat hus (som let kan findes som bat huse er helt almindelige). Når du har din bat hus klar, det eneste spørgsmål, hvordan vil du finde det bedste sted at installere det? Du kan gøre dette ved at vente på flagermusene uden for dit hjem. Find et sted, hvor du har et godt overblik over loftet under sent på eftermiddagen, og slappe af. Se dit hus og snart flagermusene skulle kommer og går. Hold øje med de steder, hvor de kommer og går, og derefter lede efter små huller på det sted den næste dag. Dette vil være det sted, hvor du skal montere din bat hus.
  • Vent til flagermusene at vænne sig til deres bat hus, derefter forsegle op på loftet. Denne proces kan tage så lang tid som en uge eller to, så det er i orden at glemme alt om det i et stykke tid. Når flagermus i dit loft er faldet drastisk, så er det tid for at forsegle dit loft. En robust skærm mesh gør jobbet fint, men sørg for, at du lader en åbning for de sidste flagermus til at forlade. Forsegl dette område delvis med gaffatape. Dette vil sikre, at flagermusene kan forlade, men vil have en meget vanskelig tid genindtaste.

Sådan fjerner flagermus fra kviste. Køb en flagermus hus og kigge efter det bedste sted at montere den på.
Sådan fjerner flagermus fra kviste. Køb en flagermus hus og kigge efter det bedste sted at montere den på.


Og i sidste ende, vil alle flagermus i dit loft være væk for evigt! Når du er sikker, skal du blot dække åbningen du forlod delvist forseglet for at holde flagermus helt væk.