E2r

Sådan fjerner kontakt papirrester

Contact papir er en fantastisk måde at dekorere dit hjem i henhold til design, der passer dig smag og præferencer. Du kan ændre udformningen af dine vægge eller gulv når som helst du har lyst til det. Men at fjerne den gamle kontakt papir og udskifte en ny kan være noget af en opgave. Fjernelse af kontakt papir i sig selv er ikke meget vanskeligt, men at fjerne limrester fra vægge og gulve er det der gør det svært. Kontakt papirrester er meget klistret. Det er den tricky del i at fjerne kontakt papir. Men med de rette værktøjer, kan du helt fjerne resten af kontakten papirets lim. Denne artikel vil give dig tips om, hvordan du fjerner rest fra kontakt papir. Læs videre.

Sådan fjerner kontakt papirrester. Brug produkter, der er beregnet til at fjerne limrester.
Sådan fjerner kontakt papirrester. Brug produkter, der er beregnet til at fjerne limrester.
  • Brug produkter, der er beregnet til at fjerne limrester. Et af de produkter, som du kan bruge, er Goo Gone. Det fjerner limrester meget effektivt. Det er billigt, og du kan købe det fra ethvert hjem butik i dit område. En anden grund er Krud Kutter. Det kommer i en sprayflaske, og du kan sprøjte det direkte til resten. Det er en plet og rest remover. Det virker på fedt, oliekridt, maling, olie, voks, og andre pletter. Spray på området og lad den stå i cirka en halv time før aftørring med en tør klud. Når du bruger disse produkter, skal du sørge for at rengøre området med en overflade renere efter.
  • Petroleum kan også anvendes til fjernelse af klæbemiddelrester. Det er kendt, petroleum kan fjerne tyggegummi rester fra tøj. Det kan også anvendes på andre overflader. Hvis du har et lille område med sidesten rest, kan du bruge petroleum. Men det er ikke tilrådeligt at bruge dette på store områder, fordi det er meget brandfarligt. Udvis forsigtighed, når du bruger petroleum.
  • Koks og andre cola kan også anvendes. Colas såsom Coke og Pepsi er meget sure. Det siges, at syre fjerner enhver klæbrige rester på overflader. Når du har fjernet den kontakt papir, få en grov klud eller en stiv børste. Soak den ru klud i koks og vride, men ikke klemme for hårdt. Kluden skal være meget våd. Skrub den limrester indtil alt er kommet ud. Når du bruger en stiv børste, hæld Coke på gulvet og krat med børsten. Vær forsigtig, når du krat, selv om. Børstehårene kan ridse overfladen. Påfør blot den rigtige mængde af pres. Gnid overfladen med en ren klud efter

Du kan nu ændre din væg design oftere nu, at du har lært, hvordan du fjerner limrester tilbage ved at fjerne kontakt papir. Sørg for, at du fjerner hver enkelt rest, så når du lægger i et nyt, vil det være fladt på væggen eller gulvet og vil ikke have nogen bump fra sidesten rest. Ved at fjerne kontakten papiret selv, kan du bruge en hårtørrer i skrælning papir fra vægge eller gulve. Varmen vil løfte papiret. Derefter kan du fortsætte med at fjerne resten.