E2r

Sådan gas svejse aluminium

Svejsning har mange typer

Svejsning har mange typer. De fleste af disse typer er afhængige af en slags gas. Men udtrykket "gassvejsning" er helt konkret. Det svarer til et type svejseudstyr, der bruger oxy-fuel. Oxygen og acetylen er nøje kontrolleret og blandes i for at skabe en varme, som kan smelte et metal.

"Gas svejsning" er populært bruges i aluminium værker, især i reparation af rør. Her er nogle retningslinjer for, hvordan du kan ordentligt "gas svejsning" aluminium:

  • Vær opmærksom på de iboende udfordringer i håndtering af aluminium. "Gas svejsning" en aluminium er ikke så simpelt. Du er nødt til at huske på, at aluminium er et metal. Derfor er du nødt til at tage hensyn til, at det kan føre varmen effektivt. Med andre ord kan aluminium let overophedning. Det kan påvirke hele din arbejdsproces. Det kan også tage tid for aluminium til at ændre sin farve, når du opvarmer det. Du er nødt til at være meget vagtsom. Du er nødt til at vide, hvis aluminium allerede smelter.
  • Grundigt rense din aluminium. Dit arbejde brik skal være fri for olie og snavs. Hvis det er fedtet, skal du have et opløsningsmiddel. Du kan bruge en lak fortynder eller en alkohol til at tage væk fedtethed. Hvis det har noget snavs, kan du få en rustfri børste. Du bør være i stand til jævnt skrubbe hver side af aluminium, før du starter din gassvejsning tørn.
  • Lad dit arbejde brik passerer gennem en Opkullende flamme. Dette er en vigtig del af processen. Udsætning af den aluminium til Opkullende flamme er obligatorisk. Denne procedure gør det muligt for kulaflejringer at bo i dit arbejde stykke. Carbonet aflejringer støtte til at nå smeltepunktet. De brænder ud som dit arbejde brik kommer tættere på sin smeltetemperatur.
  • Vælg en større fakkel tip. Når du skal gas svejsning aluminium, bruger den rigtige fakkel spids bliver kritisk. Du er nødt til at gå efter den størrelse et hak større end den, der bruges til stål af samme tykkelse. For eksempel har et særligt stålplade en tykkelse på 400. Af en tomme. Det kræver en fakkel spids størrelse på 00. Så hvis din opgave er at gas svejse en særlig plade af aluminium, der har en tykkelse på 400:e af en tomme, da faklen spids størrelse, du behøver, er 0.
  • Gør svejsning job hurtigt. Du er nødt til at arbejde hurtigt for at undgå overophedning din aluminiumsplade. Bemærk dog, at på trods af den hastighed, er du også forventes at opnå nok flux depositum. Du bør også redegøre for korrekt svejsning penetration.

Hvis det er din første gang til gas svejsning aluminium

Sådan gas svejse aluminium. Vær opmærksom på de iboende udfordringer i håndtering af aluminium.
Sådan gas svejse aluminium. Vær opmærksom på de iboende udfordringer i håndtering af aluminium.

Hvis det er din første gang til gas svejsning aluminium, kan du nødt til at arbejde sammen med en partner. Du kan også øve så du kan føle, hvordan aluminium faktisk reagerer på svejsning flamme. Du kan få et lille stykke aluminium. Sætte det på din svejsning bordet. Derefter har til formål at opvarme den med en neutral flamme. Uden varsel, smelter metallet, og et hul er tilbage i pladen. Du er nødt til at øve, hvordan man undgår at have det hul. Alt hvad du behøver at forstå, er korrekt timing.