E2r

Sådan genopbygge en sneslynge karburator

En karburator er altid en meget vigtig mekanisk anordning i en masse af forbrændingsmotorer. Selvom karburatorer er populære i motorkøretøjer, en sneslynge har denne enhed samt om en lille smule mindre. Den sneslynge karburatoren fungerer bare det samme og skal genopbygges i netop den samme måde. Her er en guide til at hjælpe dig, hvis du har brug for at genopbygge din sneslynge karburatoren:

Sådan genopbygge en sneslynge karburator. Forbered al de materialer, du har brug for dette job.
Sådan genopbygge en sneslynge karburator. Forbered al de materialer, du har brug for dette job.
  • Forbered al de materialer, du har brug for dette job. Her er de ting, du har brug for i genopbygningen af karburatoren: luftfilter, fyldt oliekande, skruetrækker, wire børste, Philips skruetrækker, stål drejelig skrue, stål bolt, tør klud, og skruenøgle.
  • Tag karburatoren luftfilteret slukke enheden. Luftfilteret er beliggende lige ved den øverste del af sneslynge karburatoren. Tag filteret ud med en skruetrækker, især hvis den er tæret.
  • Rens det område, hvor filteret blev fjernet. Få en stålbørste og bruge det til at skrubbe det område, hvor filteret blev taget. Når det er gjort, lægger den nye karburator luftfilter i sin rette plads.
  • Adgang til chokerspjældet af karburatoren. Få en Philips skruetrækker og bruge den til at skrue ventilen. Derefter tag gamle skruen fra ventilen.
  • Anvende nogle olie i chokerspjældet. Få den chokerspjældet og anvendelsen olie kan for at anvende lidt olie rundt i området af skruen. Når det er gjort, fastgør den igen til sin plads i karburatoren ved hjælp af en ny drejelig skrue. Vær sikker på, at chokerspjældet roterer frit, når du har skruet det i. Afprøv chokerspjældet for denne tilstand ved at trykke på ventilen et par gange.
  • Gå karburatoren s brændstofforbrug rum. Åbn rummet og fjern doseringsstangen en skiftenøgle. Kassér bolt der lægger stangen til den mekaniske kobling.
  • Rengør karburatoren mekaniske stang meget godt. Brug en tør klud til at rengøre off rester og olie fra doseringsstangen. Du kan også bruge WD-40, således at løsne eventuelle rester i stangen. Bagepulver pulver kan også virke som et godt alternativ for WD-40.
  • Fastgør stangen til liften igen. Brug en ny stål bolt til at vedhæfte doseringsstangen top til sammenkobling. Brug en skruenøgle til at hjælpe dig med denne proces. Sørg også for, at du bruger en stål bolt, der er seks inches i længden.
  • Tag svømmerventil ud af karburatoren. Skrue denne ventil med brug af en skruenøgle. Det er altid muligt, at der er korrosion i fastgørelsesområdet. Hvis dette er tilfældet, skal den rengøres med en tør klud. Hvis korrosion er meget alvorlige, du allerede nødt til at erstatte svømmerventilen.
  • Rens brændstof dyse karburatoren. Ryd vej af dysen til luftindtaget området ved at skrubbe det med en stålbørste. Krat såvel svømmerventilen før du vedhæfte det til svømmerhuset. Brug en skruenøgle til at fastgøre det inde i karburatoren.

Genopbygning af snowblower karburatoren er ikke en opgave, der kræver en masse fra dig. Med disse enkle trin, kan du genopbygge din karburator og bruge det til at hjælpe din sneslynge fungere gnidningsløst og perfekt igen.