E2r

Sådan ilægges sandpapir til en elektrisk slibemaskine

Manuel slibning kan være meget trættende, især hvis du har brug for at slibe en stor overflade. At problemet er løst nu med el-slibemaskine. Med denne enhed, kan du stadig få den samme glatte finish, som den gamle tid slibning kan give. Enheden vil gøre det lettere og hurtigere for dig at opnå en mere perfekt slibning effekt. Hvad det gør, er hurtigt at flytte sandpapir knyttet til den. Så enheden er ligesom at efterligne, hvad din hånd gør, når slibning, kun hurtigere.

Sådan ilægges sandpapir til en elektrisk slibemaskine. Lås låsen, der holder ned sandpapir.
Sådan ilægges sandpapir til en elektrisk slibemaskine. Lås låsen, der holder ned sandpapir.

Men før du kan bruge den elektriske slibemaskine, skal du først at vide, hvordan at indlæse sandpapir ind i det. Loading et stykke sandpapir til en elektrisk slibemaskine er nemt med følgende trin:

  • Trin 1. Lås låsen, der holder ned sandpapir. Mest elektriske slibemaskiner har normalt to låse på dem. Kig efter små håndtag på din sander side. Træk disse op, ned eller til siden. Du vil bemærke, at de låse, der vil sikre sandpapir er løsnet. Den plads giver dig en nem måde at lægge op sandpapir.
  • Trin 2. Vedhæfte den ene side af sandpapir i låsen. Hold den elektriske slibemaskine på toppen. Sæt forsigtigt sandpapir med sin grove side på toppen, ind i låsen. Må ikke indsætte det for langt ind i slibemaskine eller du måske ikke har nok sandpapir for den anden side. Lås den første side ved at bevæge håndtaget i placeret.
  • Trin 3. Flyt elektriske sander hovedet. Træk sandpapir, så det vil nå over på den anden side af slibemaskine. Sæt den anden side, indtil sandpapir er fladt på Sander. Lås denne side ved at sikre håndtaget placeret.
  • Trin 4. Kontrollér sandpapir s tilknytning til el-slibemaskine. Prøv at trække sig ud af sandpapir og se om det let kan gled ud af Sander. Hvis det er, må du hellere tjekke håndtagene. Måske var de ikke helt fastgjort til deres låste position. Hvis de er skubbet ned til den fjerneste muligt, så bedre kontrollere låsene, som formodes at holde sandpapir nede. Nogle gamle elektriske slibemaskiner har løst låsene. De kan ikke låse sandpapers længere. Hvis alt er fint, så kan du nu bruge den elektriske slibemaskine.

Du har nu lagt sandpapir til en elektrisk slibemaskine

Du har nu lagt sandpapir til en elektrisk slibemaskine. Vær opmærksom på, at ikke alle elektriske slibemaskiner vil blive indlæst på denne måde. Tjek sander manual for at vide, hvordan man specifikt indlæse sandpapir ind i det. Måske har du stadig nødt til at sætte lim på bagsiden af sandpapir for ekstra sikkerhed. Hvis manualen ikke er tilgængelig, vil vurdere den elektriske Sanders teknik hjælper dig med at lære, hvordan sandpapir skal indlæses.

Udover el sander, vil du også finde Sanders i mange forskellige former som båndsliber, disc sander, oscillerende spindel sander, excentersliber, rystepudser, straight-line sander detajlesliberen, slagtilfælde sander, tromle Sander og bred-belt sander . Hver type sander har brug for en anden type sandpapir-lignende materiale. Dette materiale skal indlæses på en anden måde, også. Men for nu, tilfreds blive at bruge en af de enkleste Sanders den enkleste slibende materiale-elektriske slibemaskine og sandpapir.