E2r

Sådan installeres blinker med tagudhæng som en is dæmning barriere

Blinker sammen tagudhæng er ikke bare en ekstra tilbehør i et hus

Blinker sammen tagudhæng er ikke bare en ekstra tilbehør i et hus. Det er virkelig en stor hjælp under de regnfulde og vinter, en stor beskyttelse mod vand og is skader. En is dæmningen er en enorm mængde is, der akkumulerer normalt i tagrenden, og på grund af dets store mængde, kan vandskader op på det. Med blinkende installeret i dit tag, er en dobbelt-lags beskyttelse i din beklædningen monteret, hvilket vil forhindre vandet i at løbe under helvedesild i tagets udhæng, redde beklædningen mod pletter og eventuel skade.

  • Forbered de nødvendige materialer. Det bedste tidspunkt at tilføje et blinkende i et tag er i løbet af nye hjem byggeri, eller når du reroofing. Overraskende, er det nemt at installere og materialer er let tilgængelige i enhver hardware i nærheden af dig. Du behøver kun en metal blinkende en metal drop kant, negle og omkring 50 pounds af asfalt-filt for at få dette gjort i dit tag. Vær sikker på, at området er rent og tørt, før du fortsætter med installationen. Husk at bære beskyttende redskaber såsom handsker og ordentlig briller for at sikre sikkerheden.
  • Installation. At gøre dette, er du nødt til at pre-installere et underlag, der er kompatibel med den type af dit tag. Du kan kontrollere manualer eller fabrikantens anvisninger for at installere denne underlag og for at kontrollere den korrekte underlag monteret på dit tag.
  • Lagdeling. Dernæst skal du til at lægge en 50-pund asfalt-filt (en ensartet, fleksibel filt organiske fibre, imprægneret med en asfalt saturant) over underlayment du installerede på eave af dit tag. Det er mere holdbart og synligt tykkere end den almindelige underlag.
  • Dryp kant fastsættelse. Derefter installere en drop kant ved sømning det langs tagskægget af taget under filten bygherre og over fascia. En drop-edge er et hjørne-formet metalskinne, der tillader vand fra taget til at køre problemfrit ud over kanten. Det hjælper udskyde pletter og eventuel skade forårsaget af vand, der løber ned langs siden af fascia. Du kan bruge små tagdækning negle, men sørg for at det er korrekt placeret under helvedesild. Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning, kan du dække sømhovederne med tagdækning cement derefter holde filten ned.
  • Montering. Endelig montere blinkende tværs tagskægget af huset ved sømning hver en tomme eller så nær dens yderste kanter. Sørg for, at den overlapper drop kant med mindst fire inches. Dette giver taget beklædningen en beskyttelse mod koldt vejr problem forårsaget af snesmeltning løbet opvarmede dele af huset. Og ligesom drop kant, kan du også forsegle sømme og alle negle hoveder med tagdækning cement til at gøre det ser renere.

Forebyggelse er altid bedre end helbredelse

Sådan installeres blinker med tagudhæng som en is dæmning barriere. Forbered de nødvendige materialer.
Sådan installeres blinker med tagudhæng som en is dæmning barriere. Forbered de nødvendige materialer.

Forebyggelse er altid bedre end helbredelse. Vær forberedt altid. Må ikke vente for dem is dæmninger til at bygge, før du tænker på måder om, hvordan du kommer til at slippe af med det. Blinker i dit tag er en stor barriere mod is dæmninger eller andre vandskader. Det kan give dig ingen bekymringer fra lækage under vinteren eller regnfulde sæsoner.