E2r

Sådan installeres en elektrisk garageport drivrem

En garageportåbneren er en elektronisk anordning, som folk bruger til at styre åbning og lukning af garageporten. Det er populært i de fleste hjem, da ejerne ikke behøver at hæve og sænke garageporten manuelt. Drivremmen er mekanismen af den elektriske garageport, der er ansvarlig for sænkning og hævning af døren. Det er vigtigt, at drivremmen er den helt rigtige længde til garageporten, så den elektriske garageporten vil fungere ordentligt og fungerer korrekt. Hvis du skal installere en elektrisk garageport drivrem, skal du vide, hvordan det skal gøres ordentligt.

Sådan installeres en elektrisk garageport drivrem. Indsættelse af drivrem.
Sådan installeres en elektrisk garageport drivrem. Indsættelse af drivrem.

Her er de trin, du kan følge, hvis du ønsker at installere en elektrisk garageport drivrem:

  • Forberedelse. Gør dig bekendt med de forskellige dele af den elektriske garage døren, så du ved, hvor drivremmen er placeret. Konsulter brugervejledning, der fulgte med den elektriske garageporten. Du skal bruge en skruetrækker, en skruenøgle og en topnøgle til installationen.
  • Indsættelse af drivrem. Den vigtigste bar af garageporten er, hvor du vil placere det omrejsende skyderen. Brug en skruetrækker til at forhindre skyderen i at glide tilbage, når du arbejder på de andre komponenter i garageporten. Placer bæltet af drevet ind i de huller, som du vil se på kanten af den vigtigste bar. Når du gør dette, skal du sørge for, at tænderne på remmen er på den indvendige del.
  • Montering af remskiven. Remskiven er den komponent, der hæver og sænker garageporten. Få remskiven og indsætte det. Mens du gør det, sørge for, at drivremmen er klemt mellem kanten af hullet og remskiven. Monter remskiven. Fastgør det ved hjælp af bolte og møtrikker. Sørg for, at alt er tæt. Prøv at flytte remskiven at se om det fungerer efter hensigten. Bagefter forsyne skyderen væddemålet ende.
  • Installation af drivrem. Fastgør drivrem til drivtandhjulet og være sikker på at passe bæltet på rillen på tandhjulet. Drivremmen bør lige og ikke foldet på en del. Fastgør spændingen skruen til den anden ende af bæltet. Kontakt din manual om, hvordan man låse ind og sikre spændingen skrue. Du har nu installeret den garageport eldrevet drivrem til din garageport eldrevet.

Det er alt hvad du behøver at vide, hvis du ønsker at installere en elektrisk garageport drivrem. Du kan teste for at se, om du har installeret alting korrekt ved at forsøge at hæve og sænke garageporten med kontakten. Hvis du har installeret drivremmen med den rigtige længde, skal spændingen være god og hævning og sænkning af døren bør gå glat. Hvis ikke, skal længden af drivremmen være forkert. Bare redo de trin, ovenfor, og teste garageport igen.