E2r

Sådan installeres en fireback i et træ pejs

En fireback er en del af kaminen, der er normalt lavet af en metalplade. Det er sat på bagsiden af kaminen. Den fireback tjener mange formål, men hovedformålet med den fireback er at sprede mere varme i hele lokalet. Det kan også være et dekorativt element til pejsen. Nyere typer af firebacks er fremstillet af rustfrit stål. Bortset fra varmen bortledes til rummet, rustfrit stål firebacks er også nyttige reflektere lyset fra ilden. Hvis du ønsker at installere en fireback på din pejs, skal du følge de enkle trin nedenfor.

Her er de trin, du kan følge, hvis du vil installere en fireback på din pejs:

  • Køb en fireback. Installer fireback der passer til din pejs ved at gå til din lokale isenkræmmer. Du kan også købe en online, så den kan leveres direkte til din dør. Dette kan være den bedste løsning, da fireback er virkelig tung. Du kan købe en fireback fra hjemmesiden fireplacemall.com . De har støbt jern og rustfrit stål firebacks fås i forskellige størrelser. De tilbyder gratis forsendelse.
  • Klargøring. Braklægning alt det, du har i din pejs. Brug en kost og en våd klud for at fjerne snavs og aske, som kan have samlet med brug. Det er bedst at starte med en ren pejs, så du kan opsætte fireback nemt uden at skulle gå ind i en beskidt pejs. Hvis du renser pejsen med en våd klud, så sørg for at du tør det helt, før du fortsætter med næste trin.
  • Placer fireback. Den fireback kan være ganske tung. Du kan få brug for hjælp fra nogen, når du installerer fireback ind i din pejs. Livet i fireback og satte den mod væggen af pejsen. Juster placeringen af fireback, så den kan stå og blive på plads. Hvis du synes, at fireback er for kort til din pejs, kan du placere nogle mursten eller sten nedenunder den, så du kan øge sin højde.
  • Saf-t-støvler. Du kan også bruge nogle Saf-T-Boots at sikre din fireback på plads. Saf-T-Boots er lavet af jern. Deres vigtigste formål er at holde fireback på plads, så du kan justere den til enhver position, som du kan lide. Saf-T-Boots sælges i par. Du kan købe 2 par, hvis din fireback er virkelig tung. The Saf-T-Boots vil yde støtte, så din fireback ikke vil glide eller glide ned, når den hviler på bagsiden af pejsen. Du kan købe Saf-T-Boots fra hjemmesiden beyondthehearth.com .

Sådan installeres en fireback i et træ pejs. Køb en fireback.
Sådan installeres en fireback i et træ pejs. Køb en fireback.

Disse er de nemme trin, du kan følge, hvis du vil installere en fireback på din pejs. Trinene er ganske let. Du skal bare sørge for, at du spørger hjælp fra nogen, når du installerer fireback, især hvis du har rygskader og smerter. Eksperimenter på forskellige positioner for fireback, så du kan opnå det bedste look til din pejs.