E2r

Sådan installeres en fransk dræn i en grus indkørsel

En fransk drain er en type afløbssystem der er fremstillet af rør

En fransk drain er en type afløbssystem der er lavet af rør. Den øverste del af denne drænsystem dækket med grus. Disse bruges primært til at forhindre vand i at ødelægge grundlaget for huse og bygninger. Hvis du ønsker at installere en fransk dræn på grus indkørsel, der er nogle trin, du gerne vil følge.

Her er de trin, du kan følge, hvis du vil installere en fransk drain i en grus indkørsel:

Sådan installeres en fransk dræn i en grus indkørsel. Materialer du har brug for.
Sådan installeres en fransk dræn i en grus indkørsel. Materialer du har brug for.
  • Materialer du har brug for. De materialer, som du har brug for at installere en fransk drain i en grus indkørsel er PVC-rør, skovl, pick økse, tør linje, lim til rør og nogle stakes. Du vil være i stand til at finde disse elementer i din lokale isenkræmmer. Antallet af rør, du får brug for afhænger af, hvor længe din skyttegrav bliver.
  • Vælg en placering. Bestem hvor du vil placere den franske afløb. Må ikke vælge en placering, der er meget tæt på dit hjem, da dræning kan beskadige fundamentet nedenunder. En anden ting at være forsigtig med er, hvor vandet vil blive omdirigeret, når du installerer den franske afløb. Du kan kanalisere den væk fra dit hus, men vær sikker på, at vandet ikke vil løbe ud til dine naboer 'ejendom.
  • Forberedelse. Brug stakes til at bestemme positionen af den franske afløb. Sætte en aktiepost i hver ende. Hvis afløbssystemet, at du kommer til at installere er længere end 50 meter, er du nødt til at sætte en aktiepost hver 50 fod. Brug din skovl til at grave op en grøft, hvor du vil placere rørene. Dybden og bredden af renden skal bare være nok til at rumme rørsystemet, at du vil installere.
  • Forbered PVC-rør. Brug røret lim til at forbinde sammen PVC-rør, indtil rørene er, så længe din skyttegrav. Ved tilslutning, sørge for, at drænhuller er rettet langs rørene. Lad røret limen tørre.
  • Efterbehandling. Når limen på rørene allerede er tørt, kan du placere de PVC-rør på renden, du gravet ud. Placer rørene på en sådan måde, at hullerne vender opad. Når der er vand, rørene vil overflow på grund af disse huller. Bruge nogle grus på din indkørsel for at dække op rørene. Må ikke lægge for meget grus over rørene. Brug lige nok til at dække hele længden af røret, så at det ikke vil være synlig.

Det er de trin, du skal følge, hvis du vil installere en fransk dræn i en grus indkørsel. Trinene er virkelig nemt at gøre, og du kan gøre dette ved dig selv.

Før du begynder installationen af den franske dræn på grus indkørsel, kontrollere, om der er nogen lokale regler, der vil forhindre dig i at installere afløbet. Forskellige stater og amter har forskellige regler, når du installerer noget under jorden. Du er nødt til at tjekke med din lokale samfund, hvis du kan installere en fransk afløb.