E2r

Sådan installeres en jordfejl afbryder

Du kan beskytte dit hjem bedre mod elektriske faremomenter ved at installere en jordfejl afbryder. Det kan beskytte dine apparater forbundet til stikkontakter og forhindre folk i dit hjem fra at få et elektrisk stød.

  1. Udstyr og ledninger værktøjer - du vil installere en jordfejl afbryder af interrupter du bliver nødt til at forberede et par ting til at udføre denne opgave. Har forskellige typer af skruetrækkere som Philips skruetrækker og almindelig skruetrækker, der har et fladt hoved. Spalterne på skruehovederne kan komme i forskellige størrelser, så har forskellige størrelser skruetrækkere klar vil gøre dit arbejde lettere, frem for at skulle køre til hardware butik for at få den rigtige. Få et par lang næse eller spidstang til at vride, trække og skæring ledninger. Du skal også bruge afisoleringstang til strip off tråd belægninger eller isolering. Få dig en AC elektrisk tester for at teste, om der er strøm, der løber gennem maksimalafbryder panel eller ledninger du vil håndtere. Endelig køber et par beskyttelsesbriller til at beskytte øjnene mod gnister eller lille flyvende vragrester.
  2. Test for levende forbindelser - Brug AC el-tester for at kontrollere for levende forbindelser på panelet af kredsløbsafbryderen og ledninger rundt i området. Denne måde, vil du har kontrolleret, hvis din tester fungerer korrekt. Nu slukker maksimalafbryderen for den pågældende linje, du vil installere jordfejl afbryder på. Du kan også slukke for hovedafbryderen fodring elektricitet til hele huset, så du vil føle mere sikkert arbejdsmiljø på panelet. Hvis området er mørkt, har en lommelygte klar eller en batteridrevet lampe så du kan se hvad du laver. Når du har slået alt ud, teste igen for levende forbindelser i og omkring panel med en AC elektrisk tester for at sikre, at der ikke er flere elektriske ladninger.
  3. Installer jordfejl afbryder - I afbryder, det slot, der føder strøm til stikkontakten eller apparatet du ønsker at sætte en jordfejl afbryder på lokalisere. Når placeret kan du nu fastgøre jordfejl afbryder ind i det slot, meget opmærksom hvordan det er at blive placeret og fastgjort. Nogle vil have låseflige at holde det på plads, eller du måske nødt til at skrue den på plads. Vær opmærksom på markeringerne på bagsiden, hvor det vil sige "Line" i den ene ende og "Load" på den anden. Tag den hvide rullet ledning fra jordfejl afbryder og fastgør den til den neutrale stik på afbryder panel derefter vedhæfte den neutrale ledning fra stikkontakten eller enhed til stikket nærmest det hvide rullet ledningen på jordfejl afbryder. Varmetråden, som er fødetråd for udløbet anordninger, der kan være sort eller rød skal forbindes til belastningen terminalen. Brug de lange næse tænger til at bøje den udsatte spids af wiren ind i en krog og bruge en skruetrækker til at skrue det ned. Test forbindelsen ved at dreje hovedafbryderen på igen, og tryk på testknappen. Kontakten skal vende ind i centrum position på jorden fejl kredsløbsafbryder betyder en tur i forbindelsen er foretaget. Skub kontakten til positionen ON, og dækker panelet.
Sådan installeres en jordfejl afbryder. Udstyr og ledninger værktøjer.
Sådan installeres en jordfejl afbryder. Udstyr og ledninger værktøjer.

En jordfejl afbryder vil hjælpe med at undgå kortslutninger og beskytte mennesker mod at blive electrocuted.