E2r

Sådan installeres en lodret bidet

Det bidet er, at hygiejnisk skive, som du finder i de fleste europæiske badeværelser, hvor enhver person kan nemt vaske og rengøre hans eller hendes private dele uden at skulle nødvendigvis tage et bad eller brusebad. Den bidet startede ud i Europa, men har langsomt sneget sig op i popularitet i USA og Asien. I USA har mange badeværelser nu integreret denne rengøring støtte i badeværelset. I dag vil du lære at installere et bidet med en lodret sprøjtning system. Her er de trin, der er nødvendige for installationen.

  • Pipe placeringen. Det første skridt i installationen vil forberede det særlige område for bidet. Dybest set, vil du ønsker at starte med dræning og vandforsyning. De fleste bidet enheder vil kræve en separat linje til koldt og varmt vand. Når det er sagt så sørg for at forlænge en linje til både ved hjælp af et fleksibelt rør eller slange. Et rør eller rør diameter på omkring en halv tomme per hver vandforsyning linje vil gøre. Sørg for, at presset for begge er lige, da bidet vil have ventiler integreret at blande både koldt og varmt vand sammen for at nå frem til den foretrukne vandtemperatur. Når det er gjort, bliver du nødt til at afslutte dræning løsning. Beslut, om du ønsker en under eller over gulvafløb løsning. Sørg for at have en blikkenslager arbejde på dette problem, da du sandsynligvis ikke erfaren nok til at håndtere det.
  • Indstil bidet. Når vand og afløb VVS er indstillet, bore hullerne er relevante for bidet på gulvet. Det gøres, løft bidet og indstillet på det pågældende område. Sørg for at efterlade et hul på 6 inches mellem væggen og den bagerste del af bidet. Bolt bidet ned på hullerne på gulvet og anvende nogle fugemasse langs bunden af bassinet. Dette skulle stabilisere og indstille bidet på plads.
  • Forbered vandledningerne. Dybest set, du har to vandforsyning linjer, en varm og en kold. For at sikre, at der ikke er nogen partikler inde i linjer, der potentielt kunne skade bidet s ventiler og system, vil du ønsker at skylle disse linjer. Når rengøringen er færdig, skal du tilslutte linjerne i bidet som anvist på den håndbog, der fulgte med bidet.
  • Installer den lodrette ventil og spray. Læs vejledningen, der fulgte med bidet om installationen af den lodrette spray og dens ventil. Dybest set er det et generelt simpel opgave, hvor du vil forbinde en fleksibel slange af den vertikale spray til bidet nær forsyningsledningen ventiler. Gør dette før indstilling af vandledningerne i bidet.
  • Installer drænrøret. Det ville være bedre at overlade denne del til en blikkenslager, men i tilfælde af at du ønsker at gøre det selv så blot tilslutte afløbsrøret til bidet og køre det udstødningssystemet. Seal forbindelsen og test for utætheder.

Sådan installeres en lodret bidet. Forbered vandledningerne.
Sådan installeres en lodret bidet. Forbered vandledningerne.

Hvis der ikke er utætheder i systemet, skal du gøre en afsluttende prøve i at blande koldt og varmt vand kører til bidet med blandeventiler. Hvis du opnår den rigtige temperatur og de lodrette spray virker, så du er færdig, og bidet er klar til brug.