E2r

Sådan installeres en RV vandvarmer bypass kit

Brug din RV kan kræve dig ekstra arbejde og pleje, da du kører dit hjem med dig. Husk vedligeholdelsen du lægger i dit hus-hvad mere på din RV. Fordi du forsøger at passe de bekvemmeligheder i dit hjem i et mindre rum, du kommer til at være mere trængsel for skyld for at være mobile. Du vil støde på de samme problemer, du står overfor i dit hus, denne gang på din RV. Vinteren vil normalt være den hårdeste sæson for din RV, da du trodset vejret med mobile versioner af at beskytte det. Én måde at sikre du er forberedt, er ved at forstå din vandvarmer og gøre, at du er et skridt foran potentielle problemer. Omgåelse en vandvarmer, vil hjælpe dig med at spare penge, da du ikke behøver lægge yderligere ugiftig frostvæske og vil forhindre skader på din vandtank eller varmer om vinteren, når vandet fryser og udvider. Du kan følge de enkle trin, så du kan installere din vandvarmer bypass kit.

  • Vær sikker på at slukke for vandforsyningen input og den medfølgende vandpumpe. Du kan slippe opbygget trykket ved at dreje på din vandhane. Nu er du klar til at dræne.
  • For at tømme tanken, fjerne dræn ventil. Du ønsker måske at sørge for varmeren ikke er under tryk og temperatur er ikke varmt, for at undgå ulykker.
  • Sørg for at du er i stand til at arbejde i en trange sted, da du arbejder på din RV.
  • Du vil opdage, at det kolde vand linje i din varmeren er normalt over det varme vand linje. Den kolde ene er som regel farvet blåt, mens det varme vand linje er farvet rød. Dette gøres for nem anerkendelse. Tjek varmer manual for at være sikker.
  • Du er nødt til at fjerne begge rør (rød og blå) fra fittings. Du kan være nødt til at løsne stramme møtrikker til denne opgave, så sørg for at have den rette størrelse værktøj.
  • Følg vejledningen på dit kit til at installere bypass ordentligt. Husk, at forskellige modeller vil give dig med forskellige sæt af instruktioner.
  • Slut ventilerne korrekt. Det vigtigste punkt er at sikre forbigå vandforsyningen til tanken.
  • Du er nødt til at geninstallere ventiler af den varme og kolde vandledninger, du fjernede tidligere sammen med de rette fittings.
  • Det er nu tid til at fylde tanken med vand og bringe tilbage trykket. I dette trin kan du også tjekke for lækager og spild, du kan have forårsaget under installationen. Reparation tilsvarende.

Winterize din RV

Sådan installeres en RV vandvarmer bypass kit. Vær sikker på at slukke for vandforsyningen input og den medfølgende vandpumpe.
Sådan installeres en RV vandvarmer bypass kit. Vær sikker på at slukke for vandforsyningen input og den medfølgende vandpumpe.

Winterize din RV. Du er nu klar til at bruge din nyligt ændrede vand varmesystem. Vær sikker på at bruge winterizing kit, der vil passe til dine behov for jobbet. Hvis det er for meget af en opgave for dig, så spørg hjælp fra fagfolk og forskning mere på internettet, før den falder dig selv i denne opgave. Husk, at du vil være i stand til at spare penge, når du omgå din vandvarmer, så det vil ikke være dårligt til at betale for det så godt. Du er nu klar til at bruge din RV. Køre sikkert og nyde.