E2r

Sådan installeres en spa termostatstyring

Som alle termostater

Som alle termostater, er en spa termostat til styring af temperaturen ved opvarmning eller afkøling af et system, i dette tilfælde vandet i en spa. Først og fremmest huske på, at termostaten er den vigtigste komponent i det, der varmer vandet op af spabadet. Der er to hovedtyper af spa-varmelegemer: den elektriske varmelegeme bruges i kurbade, der ligger over jordniveau og gasvarmeapparatet er normalt installeret til spas i jordhøjde.

En typisk spa termostatfunktioner på en måde svarer til et internt home termostat. Spaen Termostaten skal el til at fungere korrekt. Sædvanligvis er nødvendige effekt er omkring 110 volt. Termostaten og vandfilteret er de to vigtigste komponenter i udstyr spa. Der findes flere typer af termostater, og når man vil købe en termostat, huske på, at alle af dem gør det samme job: at måle og vise temperaturen på vandet i spa.

Spaen Termostaten er placeret inden for kontrolcenter spa, og det sætter den ønskede temperatur af dem, der bruger spa. Af en eller anden grund, kan du finde det nødvendigt at ændre eller termostaten kontrol og installere en ny. Hvis du er op til jobbet her er de vigtige skridt du skal følge:

Sådan installeres en spa termostatstyring. Som alle termostater.
Sådan installeres en spa termostatstyring. Som alle termostater.
 1. Først og fremmest, skal du slukke den elektriske strømforsyning og har følgende værktøjer handy: skruetrækkere (små, såvel som flade overskriften dem), lange næse tænger og Afisoleringstænger.
 2. Fjern frontdækslet samt termostaten basen ved at skrue monteringsbeslaget. Det besidder alle de ledninger og tilslutninger.
 3. Normalt er ledninger farvekodede for at være let genkendeligt. Hvis dette ikke er tilfældet her, mærke hver ledning, så du får ingen problemer med re-samling bagefter.
 4. Afbryd alle ledninger fra terminalen med en skruetrækker.
 5. Adskil forsiden af din nye termostat fra basen, og placere foden på plads, så de nu løse ledninger stikker ud fra centrum åbning.
 6. Markér skruehullerne med en blyant, fjerne foden og bor passende huller i de markerede skrue steder.
 7. Tryk på en plast-anker i hvert af hullerne og flytte termostat base.
 8. Før ledningerne gennem centrum åbning og sikrer foden med de medfølgende skruer.
 9. Med en skruetrækker, vedhæfte alle ledninger til deres passende terminal.
 10. Tryk på reset-knappen for at slette programmet hukommelse og fastgør styreenheden til basen.
 11. Tænd for strømmen igen og teste din termostat til at kontrollere, at det fungerer korrekt.

Spabade kan være meget afslappende men på samme tid, kan de være meget farligt, især hvis de er den elektriske type. Termostaten med til at regulere temperaturen, så spa vil give en afslappende oplevelse, men vil ikke give for meget varme som at kvæle brugeren og forårsage alvorlige helbredsproblemer.