E2r

Sådan makeover din udendørs kurvemøbler

Udendørs kurvemøbler er billig

Udendørs kurvemøbler er billig, praktisk, funktionel og smuk. Placere den på din terrasse, dæk eller veranda kan du nyde din have uden at skulle bekymre sig om sin evne til at modstå elementerne. Dit kurvemøbler kan se slidte ud efter et stykke tid, men der er nogle ting, du kan gøre for at gøre det ser frisk og ny igen.

Her er hvordan at makeover din udendørs kurvemøbler.

Sådan makeover din udendørs kurvemøbler. Udendørs kurvemøbler er billig.
Sådan makeover din udendørs kurvemøbler. Udendørs kurvemøbler er billig.

1.. Tag eventuelle puder fra dine møbler. Hvis din kurvefletning tabel har en glasplade, skal du indstille glasplade til side.

2.. Rengør møblerne grundigt for at befri den for støv og snavs, der kan have afviklet i vævninger. Støvsug og tørre ned møbler først. Dernæst blande en hætte af blegemiddel i en spand med varmt vand og krat det forsigtigt videre til flet. Brug ikke rengøringsmiddel til at rense din kurvemøbler. Må ikke mætte i vand enten. Bare gnid det med en fugtig klud og sørg for at du får alle de synlige snavs ude.

3.. Brug en fin sandpapir til at give overfladen en hurtig rub. Du ønsker ikke at skade din flet. Du blot ønsker at udjævne overfladen og tage væk enhver genstridige snavs eller afskalning af maling.

4.. Tør møblerne grundigt før maling. Du kan lægge det ud i solen for at fremskynde processen.

Gøre dette i et godt ventileret rum, helst udendørs.
Gøre dette i et godt ventileret rum, helst udendørs.

5.. Du bliver nødt til at bruge spraymaling til at sikre, at du coat din gærde møbler jævnt. Få en dåse oliebaseret primer i hvid til at sprøjte dine møbler med. Primeren vil beskytte flet fra topcoat og lad malingen til at klæbe til overfladen bedre. Angiv på hardware butik, som du vil anvende maling til din kurvemøbler.

Gøre dette i et godt ventileret rum, helst udendørs

Gøre dette i et godt ventileret rum, helst udendørs. Vælg en dag, der ikke er så blæsende, så din spray ikke får over det hele. Dække gulvet med aviser og sæt dine møbler på den. Lad primeren tørre, før sprøjtning på din topcoat.

6.. Når primeren er tør, kan du nu sprøjte på din topcoat. Vælg et oliebaseret spraymaling. Du bliver nødt til at sprøjte mere end ét lag for at få fuld dækning. Vent til det første lag tørre, før du anvender din anden frakke.

7.. Hvis du ønsker at dekorere dine kurvestole, kan du sprøjte male stencil designs på dem. Check for mønstre, som du kan lide og overføre det til håndværk skum. Nu kan du sprøjte på design med den ønskede farve. Sprøjt ikke for meget maling eller det vil dryppe ned og ødelægge din stencil design. Husk dine hænder skal være stabil.

8.. Reupholster puden stof. Vælg nye prints og farver til at opdatere udseendet af dine møbler. Sørg for, at stoffet er holdbart, og kan modstå konstant udsættelse for sol. Hvis stoffet ikke er vandtæt, sprøjte den med et silikone protectant, der vil hjælpe med at gøre det vandtæt.

Efter de førnævnte trin vil hjælpe din udendørs havemøbler ser god som ny! Så gå videre og nyd!