E2r

Sådan nulstilles en GFCI stikkontakt

En GFCI eller fejlstrømsrelæ stikkontakt er en type sikkerhedsanordning, der bryder kredsløb, når det nuværende skævheder ske. GFCIs er normalt placeret på områder som badeværelser og køkkener, hvor øjeblikkelig detektering af pludselige ændringer i strømmen er nødvendig. Den GFCI stikkontakt vil afskære dens strømforsyning, når en elektrisk strøm ændring er opdaget. Så er elektrisk forhindret.

For velfungerende

For velfungerende, er der behov for at nulstille en GFCI hver gang det har slukket strømmen. En GCFI skal resettes også for dens vedligeholdelse en gang eller to gange om måneden. Nulstilling dette udløb er nemt med dens reset og testknappen. Nedenfor er vejledninger om, hvordan du nulstiller en GFCI stikkontakt.

  • Forbered apparatet. Sluk for alle apparater, der er sluttet til din GFCI breaker eller endnu bedre, tag dem ud af stikkontakten. Dette vil sikre apparaterne mod skade under den fornyede engagement af kredsløbet.
  • Find på reset-knappen. Det er beliggende ved siden af testknappen på GFCI stikkontakt. Tryk på reset-knappen. Aktuelt flow til udløbet, bør straks at genoptage efter nulstilling. Afprøv stikkontakten med et kredsløb tester. Det burde have opdaget magten kører i stikkontakten. Gå til næste trin, hvis testeren ikke har opdaget el.
  • Find breaker panel. Undertiden problem med en ikke-strømforsynet GFCI stikkontakt er på sin tilsluttet breaker. Dette er også din måde at nulstille GFCI stikkontakt, hvis det ikke har den reset-knappen. Lokalisere afbryderen, der er forbundet til det elektriske kredsløb, hvor GFCI-udgang er tilsluttet. Skub afbryderen er reset-knappen. Sluk og på. Afprøv stikkontakten igen med et kredsløb tester. Den GFCI kredsløb skal have magt nu. Hvis ikke, kontakt da en elektriker med det samme. Det er et tegn på, at GFCI eller afbryderen er brudt. Udskiftning af beskadigede del skal ske omgående.
  • Sæt apparaterne igen. Hvis reset lykkedes, derefter tilslutte igen apparater til GFCI kredsløbet. Det er nu klar til brug.
  • Test af GCI stikkontakt. Du følger de samme procedurer, når du tester GFCI stikkontakt. Den eneste forskel er, at du er nødt til at trykke på sin testknappen først. Efter at kontrollere en stikkontakt med et kredsløb tester. Der bør ikke være strøm i stikkontakten eller andet, er det brudt. Nulstil udløbet efter at have testet det ved at følge ovenstående trin.
  • Kontroller, om GFCI har en underpanelet. Du har måske to udløb og en GFCI. Hvis du er den ene ansvarlig for den GFCI forbindelse, og underrette alle voksne i din bolig, så de kan gøre en øjeblikkelig effektiv indsats, hvis et elektrisk problem opstår.

Forståelse elektricitet er en vigtig færdighed

Sådan nulstilles en GFCI stikkontakt. Find på reset-knappen.
Sådan nulstilles en GFCI stikkontakt. Find på reset-knappen.

Forståelse elektricitet er en vigtig færdighed, især hvis du er en boligejer. Det er en del af dit ansvar. Elektriske problemer kan ske når som helst, og det kan umiddelbart dræbe nogen. Formidle din viden om sikker brug af elektricitet til andre medlemmer af familien. El er en nødvendighed, men det skal udnyttes ordentligt. Også holde kontakt antal elektrikere og lægge det på en mærkbar placering sammen med andre nødopkaldsnumre.