E2r

Sådan omlakering køkkenskabe med mineralsk terpentin

Mineralsk terpentin kan bruges til refinish dine køkkenskabe

Mineralsk terpentin kan bruges til refinish dine køkkenskabe. Køkkenskabe er normalt færdig med et lag lak for at sikre, at træet er beskyttet mod fugt i køkkenet. Gennem tiden, dog vil lakken falme og naturligt smuldre. At omlakering skabene, kan du bruge mineralsk terpentin, som er en meget effektiv form for opløsningsmiddel, der kan effektivt og hurtigt fjerne lak eller polyurethan dækslet på køkkenskabe. Her er hvordan.

Rengør

Sådan omlakering køkkenskabe med mineralsk terpentin. Anvendelse af mineralsk terpentin.
Sådan omlakering køkkenskabe med mineralsk terpentin. Anvendelse af mineralsk terpentin.

Rens. Begynd med at rense hele overfladen af køkkenskabe. Dette er især nødvendigt for kabinetter, der er placeret på toppen eller i nærheden af brændeovnen, hvor masser af fugt og olie splatters kan findes. Brug en blød klud, der er fugtet med varmt vand og mild sæbe til at gøre dette. Efter rengøring, brug et stykke blød og tør klud til helt at fjerne fugten fra træet.

Anvendelse af mineralsk terpentin

Anvendelse af mineralsk terpentin. For at anvende mineralsk terpentin, bliver du nødt til at bruge en blød klud. Påfør nok af væsken på kluden, og derefter bruge den til at fjerne lak på kabinettet. Du vil bemærke, at pletten og lak vil holde sig til klud. Hvis kluden er blevet meget mørkt, drej derefter klud over og bruge den anden side. Når den anden side er blevet formørket med gamle lak så godt, fold kluden over, så den indre del af kluden er udsat for, og bruge denne til at rense køkkenskabe. For større køkkener med masser af skabe, være parat med en håndfuld ren klud firkanter.

Slibning

Slibning. Når du har fjernet lakken, er det næste skridt er at fjerne pletter. Pletterne er en smule mere vanskeligt at fjerne, da farvning træet involverer tillader pletten at blive absorberet ind i træet. For fuldt ud at fjerne pletten, bruge en slibemaskine på træet. Der er slibning blokke, der kan bruges til at polere og sand svært tilgængelige dele af kabinettet, såsom dem i nærheden af hængslerne og drejeknapper. Brug en blød klud til at rengøre væk støv, der samler og danner som du sand skabene.

Farvning

Mineralsk terpentin kan bruges til refinish dine køkkenskabe. Anvendelse af mineralsk terpentin.
Mineralsk terpentin kan bruges til refinish dine køkkenskabe. Anvendelse af mineralsk terpentin.

Farvning. Endelig tager pletten og rør det forsigtigt. Dette er vigtigt, da pletten tider vil adskille i to dele - den farvede del og den olieagtige del. Når pletten er helt blandet, brug en pensel til at anvende plet på køkkenskabe. Sørg for at du anvender mindst tre lag af pletten. Ved anvendelse lag af pletten, så sørg for, at det foregående lag allerede er tørret ud og blevet absorberet af træet.

Fernisering

Lakering. Når den endelige lag af pletten er blevet anvendt, lad køkkenskabe tørre natten over. Først efter det er helt tørt kan du anvende lak. Lakken eller polyurethan vil lade pletten sidste længere på køkkenskab og vil forhindre fugt i at beskadige træet.

Anvend en plet, der matcher indretning for resten af køkkenet. Med disse trin, kan du nemt opdatere dit køkken bare ved lakering køkkenskabe.