E2r

Sådan refinish messing hardware

Messing er en legering af zink og kobber

Messing er en legering af zink og kobber, der bruges til dekoration såvel som i at gøre flere ting som dørhåndtag, låse, lejer, gear og ventiler. Dens farve er lidt brunlig gul eller tæt på guld. Dette bruges også til fremstilling af lynlåse og musikinstrumenter. Den lyse og guld ligesom farven på messing produkter vil vare i lang tid. Dette vil dog i sidste ende vende kedelig og mister appellen det engang havde. Dette betyder ikke, at du behøver at udskifte dette med et nyt, da det helt sikkert vil koste dig en masse penge. Brass produkter er en smule dyrere. Efterbearbejdning disse vil gøre produkterne lyse og guld ligesom igen. Det er også billigere end at erstatte dine messing produkter. Du kan gøre dette på messing hardware på din frysere eller døre.

Her er de trin til, hvordan man refinish messing hardware.

  • Forbered de ting, som du vil bruge i lakering dit messing hardware. Der er tale klud handsker, ren klud, messing polish, tandbørste, ammoniak, lak, vaskemiddel, skruetrækker, polyurethan stripper, vand og pensel. Må ikke bære klud handsker endnu ved rengøring af messing. Bær dette efter rensningen, så du ikke vil forlade udskrifter på hardwaren.
  • Fjern messing hardware. Få messing hardware, som du vil refinish fra dine skabe og døre. For at forhindre forlægge skruerne, placere disse på ét sted. Det er bedre at sætte dem på en kasse for at undgå at rulle fra overfladen. Hvis skruerne har forskellige størrelser, kan du ønsker at sætte de skruer, der anvendes i én hardware i en lille plast og etiket, så det vil være lettere for dig at sætte dem tilbage efter lakering hardwaren.
  • Fjern gammelt polyurethan frakke. Kontroller vejledningen på din polyurethan stripper. Der er dem, der kræver blanding med vand og andre anvendes ved at tørre på messing. Følg anvisningerne fra producenten. Hvis den stripper du har købt kræver blanding med vand, betyder det, at du har brug for at suge dit messing hardware til blandingen for at fjerne gammel frakke. Check med instruktionerne på hvor længe du skal suge hardwaren til blandingen.
  • Polsk messing hardware. Efter iblødsætning din messing hardware, få en ren klud og tør dem tørre. Få en anden klud og bruge dette til at anvende messing polish på din hardware. Hvis du ser nogen snavs der er svært at fjerne, anvende et par dråber af ammoniak og fortsætte polering. Du kan bruge en tandbørste til at anvende polish på revner. Når det er gjort, Fugt en klud med en blanding af rengøringsmiddel og vand og tør hardware. Fugt en anden klud med vand, og tør hardware. Tør dette med en ren klud. Bær kluden handsker for at forhindre hardware fra at få point. Hvis der er mærker, vil disse blive på hardwaren efter belægning.
  • Belæg messing hardware. Påfør lak eller anden klar lak til dit messing hardware ved hjælp af pensel. Du kan også bruge spray lak eller klar lak. Der er også klare frakker, der kræver, at du dyppe messing hardware.

Sådan refinish messing hardware. Forbered de ting, som du vil bruge i lakering dit messing hardware.
Sådan refinish messing hardware. Forbered de ting, som du vil bruge i lakering dit messing hardware.

Sørg for, at det område, hvor du arbejder, er ved stuetemperatur, så pelsen vil nemt klæbe til hardware. Når messing hardware er tør, sætte dem tilbage på dine skabe og døre. Dit messing hardware vil have sin lysstyrke og appel tilbage.