E2r

Sådan reparere irriterende løs stol trin

Kan du lide at gå købet jagt på loppemarkeder og finde gamle antikke møbler? De har virkelig cool ting, hvis man ser hårdt nok. Du kan finde vidunderlige flotte stole på disse steder. Stole med karakter og historie, som du ikke kan finde andre steder er tilgængelige på disse markeder og statslige messer. Det eneste problem med antikviteter og historie er, at de også gamle. Du kan finde den perfekte brik, men så får du skræmt væk af tilstanden af det.

En af de mest almindelige skader på gamle

En af de mest almindelige skader på gamle, antikke stole kan ses i trinene. I de fleste tilfælde trinene er løse eller knækkede. Dette signifikant nedsætter værdien af stolen. I nogle folks øjne et kunstværk bliver til papirkurven, men det kan være en værdi venter på dig.

Med disse enkle trin, du vil være i stand til at reparere brudte stol trin

Med disse enkle trin, du vil være i stand til at reparere brudte stol trin. Du kan slå en billig, gammel stol til et dyrt antik. Med en lille smule arbejde og ved at følge disse trin kan du få din helt egen loppemarked finde.

  1. Få det nødvendige materiale. Saml alle de materialer, du får brug for. Disse materialer omfatter papirservietter og aviser for at sikre dit arbejdsområde forbliver ren. Du vil også bruge flere værktøjer til at gøre stolen arbejde. Sørg for at have en klemme, polstring og trælim.
  2. Beskyt dit arbejdsområde. Start ved at fastlægge aviserne omkring dit arbejdsområde. Derefter placere stolen liggende på gulvet oven på avisen. Hvis rung er bare løs og stadig er tilsluttet til stolen, tag trin og fjerne overskydende lim. Du kan skrabe limen eller bruge opløsningsmiddel for at fjerne limen. Påfør det ved hjælp af fugtigt køkkenrulle.
  3. Påfør lim. Put lim på begge ender af trinnet. Husk, at jo mere lim du lægger på, jo længere vil det tage at tørre. Men jo mere lim du anvender på rung, jo sværere vil det være, når det tørrer op. Tilføje nogle flere lim på hullerne i stoleben. Stick rung på benene af stolen og gå videre til næste trin.
  4. Hold det sammen. Brug polstring som om det var et håndklæde for at undgå mærker, hvor du placerer klemmen. Placer forsigtigt klemmer på håndklæder og langsomt stramme klemmer til at holde det sammen og pres. Når du gør dette, vil nogle af lim udspy. Det er godt, fordi det frigiver alle luftbobler og styrker båndet. Når limen udspyr, gå videre til næste trin.
  5. Tør den overskydende lim. Når klemmen er sikker, ren-off eventuelt overskydende lim ved hjælp af køkkenrulle. Limen kan også falde ned på gulvet, hvor du har avisen. Sørg for, at limen ikke suge ind i avisen på gulvet.
  6. Lad det tørre. Dette er den vigtigste del af processen. Hvis du bruger stolen, før det tørrer, vil rung bare få brudt igen, og du bliver nødt til at gentage processen. Lad stolen der i to til tre dage. Når limen er tør, skal limen se klart og den udvendige overflade bliver så hårdt som cement.

Nu hvor du har en helt ny antik i dine hænder

Sådan reparere irriterende løs stol trin. Få det nødvendige materiale.
Sådan reparere irriterende løs stol trin. Få det nødvendige materiale.

Nu hvor du har en helt ny antikt i dine hænder, vil din stol blive misundt af de mennesker omkring dig. Du har også en historie bag det. Du kan fortælle alle om den tid, du fast op en stol alt på egen hånd. Ikke dårligt for en billig stykke træ du har fundet på markedet.