E2r

Sådan støt en wobbly stol eller bordben

Ujævn møbler er ikke kun ubelejligt det kan være farligt så godt

Ujævn møbler er ikke kun ubelejligt det kan være farligt så godt. Teetering tabeller kan spilde varmt vand på dig, wobbly stole kan vælte, mens du sidder på dem, og give dig en hjernerystelse. Ud over alle disse mindre ulemper, kan ujævne møbelben nemt vælte og bryde tallerkener, kopper, og forårsage yderligere skader.

Reparation af disse balancerer borde og stole er ganske let, og du behøver ikke at være en tømrermester eller en ekspert håndværker til at gøre det. Du kan bruge almindelige, dagligdags emner, som du kan finde derhjemme for at udjævne benene og holde dine møbler pæn og stabil.

Der er tre metoder, du kan bruge til at selv op benene på dine møbler. Og nedenfor er de skridt til at stabilisere benene.

 • Afkort de andre ben. Du får brug for et par punkter for at gøre dette: sandpapir, blyant eller kridt, målebånd, så (hvis dine møbler ben er lavet af træ) og nedstryger (hvis dine møbler ben er lavet af stål eller legeret).
 • Måle den korteste ben. Brug målebåndet og få den nøjagtige måling af den korteste ben. Du vil bruge målingen på de andre ben at hjælpe selv det ud. Hvis dine møbler ben har gummipropper i bunden, er du nødt til at fjerne dem så.
 • Lav et mærke. Brug blyant eller kridt og markere den længde, du fik fra det tidligere trin på de andre ben. Det er her, du vil klippe eller forkorte de andre ben.
 • Forkorte benene. Brug saven på træben eller nedstryger for stål eller legeret ben. Du kan bruge sandpapir til at udjævne de nubs, så de nyligt forkortede benene vil ikke ridse gulvet. Hvis dine ben er gummipropper i enderne, kan du returnere dem efter afkortning.
 • Forlænge korte ben. Du får brug for et par punkter for at gøre dette: lineal, kork og
 • Træ.
 • Identificere som er den korteste ben. Brug linealen til at finde ud af, hvilket ben er den korteste én blandt dem. Normalt er det den korteste ben, der forårsager teetering og bør være den gik til.
 • Måle de andre ben. Stadig bruge lineal, måle de andre ben, så du ved, hvad forskellen er mellem det korte ben og de andre ben. Beregn for forskellen ved at tage måling af de lange ben og minus fra, at målingen af den korteste ben.
 • Skær kork / træ. Tag forskellen fra de længere ben og kortere én og skære et stykke træ eller kork med den tilsvarende måling.
 • Skub den ind og stabilisere. Efter udskæring af et passende stykke, skub det under den korteste ben for at udjævne det ud.
 • Løse samlinger. Du får brug for et par punkter for at gøre dette: sandpapir og træ lim. Træstole ofte tørre ud og skrumpe med alderen. Når dette sker, leddene bliver løs, og du bliver nødt til at erstatte det. Rens enhver limrester med sandpapir og sand indersiden af din stol joint så godt. Gør benet og den fælles så glat som du kan uden slibning off for meget.

Sådan støt en wobbly stol eller bordben. Måle den korteste ben.
Sådan støt en wobbly stol eller bordben. Måle den korteste ben.

Lim tilbage joint den passende højde som resten af benene.