E2r

Sådan udskiftes en pull kæde switch

Loftslampe og ventilator inventar tjener et dobbelt formål: for det første

Loftslampe og ventilator inventar tjener et dobbelt formål: for det første, de tilføjer en fornem stemning til et værelse, og for det andet, de rent faktisk lyse op og hjælper luftcirkulationen i et rum. Oftest end ikke, de kommer ind med 2 Træk kæden skifter - en til lyset og en for ventilatoren. Desværre har producenter af sådan lysarmatur endnu ikke perfektioneret pull kæde switch teknologi indtil nu. Hvis du har en af disse lamper, sandsynligvis ville du finde dig selv at have problemer på, hvordan du løser eller udskifte sin pull kæde skifte før eller senere.

Udskiftning af en pull kæde switch er ikke så svært, hvis du er udstyret med ordentlige værktøjer og korrekt knowhow. Nedenfor er let at følge instruktionerne, hvordan du udskifter en pull kæde switch.

Hvad skal du bruge:

  • Ny pull kæde switch
  • En tang
  • Afisoleringstænger
  • Volt tester
  • Elektrisk tape
Sådan udskiftes en pull kæde switch. Køb en ny pull kæde switch.
Sådan udskiftes en pull kæde switch. Køb en ny pull kæde switch.

Nem at følge trin:

  • Køb en ny pull kæde switch. Du kan købe trække kæden switch næsten i alle lokale hardware butikker eller lampe butikker. Sørg for, at når du køber en ny, dens farve matcher dit lys og fan stativ.
  • Sørg for sikkerheden først. Det værste, der kunne ske for dig er at blive hårdt såret, eller endda dø, gennem elektriske stød, når dine hænder kommer i kontakt med strømførende ledning. For at undgå dette, skal du sørge for at skære strømmen føres til armaturet ud på banen kassen eller breaker, sikringsboks, eller hvad har du. Du kan bære gummihandsker, men den bedste måde at forhindre elektriske stød, er at skære strømkilden, før du klippe og strimler ledningerne.
  • Fjern den gamle pull kæde armatur. Du vil bemærke, at de pull kæde ud gennem en messing cap. Tag sådan cap ved blot at skrue det løs. Når du er færdig gør dette, vil bunden af pull-kæden blive udsat for. Der er to ledninger forbundet til pull-kæden, hvoraf den ene er direkte forbundet med trådfremføring strøm til armaturet, og den anden er forbundet til lyset eller til blæseren, som efter omstændighederne. Afbryd de to ledninger fra pull kæde ved at løsne wire nødder forbinder dem til pull-kæden. Når du er i stand til at gøre dette, vil pull-kæden kontakten simpelthen falder af.
  • Installer din nye pull kæde switch. Sørg for at sætte den pull-kæden tilbage i nøjagtig samme position, hvor du har fjernet den gamle pull kæden fra. Husk de to ledninger forbundet til den gamle switch? Du skal bruge de samme ledninger. Slut dem til din nye pull kæde. Der er to måder at gøre dette afhængigt af den pull kæde-switch, du køber. Først, bare tilslutte den eksponerede del af trådene på fingerskruerne af pull kæde switch, hvis det er tilfældet. Dels direkte forbinde ledningerne med trådene strækker sig ud fra omskifteren, som tilfældet måtte være. I begge tilfælde er det ligegyldigt hvilken ledning du forbinder til hvad wire. Alt der betyder noget er, at alle ledninger er korrekt tilsluttet og omviklet med tape for at undgå kortslutning. Tuck ledningerne på indersiden del af fiksturen. Derefter trække kæden gennem hullet på messing cap. Sæt hætten tilbage til armaturet ved at skrue det.

Du er færdig!