E2r

Sådan vedhæfte en regn kæde til et tag

Regn kæder anvendes til at lede regnvand ned til en opsamlingstank

Regn kæder anvendes til at lede regnvand ned til en opsamlingstank. De bruges som et alternativ til nedløbsrør, fordi andre end opfyldte deres praktiske formål, kan regn kæder tilføje skønhed og unikke til dit hjem. Regn kæder blev brugt hundreder af år siden af den japanske som en måde at hente vand fra regnen til opbevaring i tønder til husholdningsbrug.

Mange mennesker foretrækker at bruge regn kæder, fordi de bringer glæde til ørerne og appellerer for øjnene at se. Installation af en regn kæde kan være enkel. Her er hvordan.

  • Tag downspout. Først få en skruetrækker, og tag downspout fra dit tag s tagrende. Sørg for at tage forholdsregler, når du fjerner downspout ved at bære handsker, fordi downspout tendens til at være skarpe.
  • Mål din regn kæde. Du er nødt til at måle, hvor længe du vil have kæden skal være. Det vil have til at være fra hvor det skal sidde på dit tag op til hvor du ønsker det til at falde. Regn kæder er sædvanligvis fremstillet af kobber, som er et foretrukket materiale, fordi da det aldre, en naturlig patina udvikler. Men hvis kobber ikke er din smag, kan du lag en belægning af shellar på din regn kæde, så det ville være skinnende. Du kan købe en regn kæde fra isenkræmmere, men du kan også lave din egen.
  • Lav et hul. Renden af dit tag skal have et hul med en bredde, der er mindst 2,5 inches for vandet at strømme. Hvis hullet er for stort, få en fortynder for at minimere hullet, der fører vandet til regn kæden.
  • Lav et hul til dræning. Sætte en mesh-viren over hullet, således at den vil dræne vandet fra blade og andet murbrokker. Masken vil holde vragrester fra at gå ned regnen kæden.
  • Hæng regnen kæden. Slip regnen kæden gennem hullet og derefter hænge det ved at placere regnen kæden på et metal, der vil spænde over ned tud. Gutter stropper, regn kæde bøjler, og rendestenen klip er også tilgængelige på isenkræmmere så du nemt kan hænge regnen kæden på din tagrende. Regnen Kæden skal hænge frit.
  • Opret bunden af regn-kæden. Lås regnen kæden til jorden. Man kan også vælge at sætte en base ved afslutningen af regnen kæden af æstetiske årsager og for funktionalitet. Baser kan være så simpelt som at samle sten for en klippehave til måske at sætte et springvand eller et bassin, der ville opsamle vandet i første omgang og derefter til en vand opbevaring. Det er virkelig op til din personlighed og stil.

Regn kæder ikke blot tilføje skønhed til dit hjem

Sådan vedhæfte en regn kæde til et tag. Lav et hul til dræning.
Sådan vedhæfte en regn kæde til et tag. Lav et hul til dræning.

Regn kæder ikke blot tilføje skønhed til dit hjem. De giver også dit hjem personlighed. De kan ikke være så effektiv som tagrender under kraftige regnskyl, men de er levedygtige alternativer især for mennesker, der tror, at æstetik er vigtig. Overvej de anbefalede ovenstående trin for at gøre dit hjem ser godt ud.